a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      info@example.com
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:
Image Alt

Gebruiksaanwijzing Dinerbox

Bedankt voor het bestellen van onze luxe dinerbox! Volg onderstaande stappen om de gerechten tot in de puntjes te bereiden en te serveren.

Inhoud van de box

Amuse: Eendenborst – Brioche – Frambozencoulis

  • Bereiding:
    1. Verwarm de brioche kort in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 2-3 minuten.
    2. Leg een plakje eendenborst op de brioche.
    3. Top af met de frambozencoulis en serveer direct.

1st | Starter: Pompoensoep – Truffelolie – Salie

  • Bereiding:
    1. Leg de soep gedurende 20 minuten in het zakje in een pannetje met warm water (let op het water dient niet te koken)
    2. Pak de salie krokant in een pannetje met een beetje olie.
    3. Garneer de soep met een scheutje truffelolie en top af met de krokante salie.

2nd | Voorgerecht: Carnaroli – King Oyster – Bospaddenstoelen – Truffel – Parmezaan

  • Bereiding:
    1. Verwarm de risotto gedurende 8 min in een pannetje op laag vuur met een klein scheutje water.
    2. Bak de king oyster in een koekenpan met een beetje olijfolie op middelhoog vuur tot ze mooi goudbruin zijn.
    3. Serveer de risotto op een diep bord, voeg de king oyster toe, top het gerechtje af met Parmezaan.

3rd | Hoofdgerecht: Kalfssucade – Pastinaakcrème – Wortel – Rode Wijnsaus – Sjalotjes

  • Bereiding:
    1. Kalfssucade: Verwarm de sucade in de oven op 160°C gedurende 15-20 minuten, afgedekt met aluminiumfolie.
    2. Pastinaakcrème: Leg de soep gedurende 20 minuten in het zakje in een pannetje met warm water (let op het water dient niet te koken)
    3. Wortel & Sjalotjes: Plaat de wortel en sjalot in een oven van 160 °C gedurende 10 minuten tot dat de groeneten warm zijn.
  1. Rode Wijnsaus: Leg de saus gedurende 20 minuten in het zakje in een pannetje met warm water (let op het water dient niet te koken)
    1. Serveren: Plaats de sucade in het midden van het bord, voeg de pastinaakcrème en groenten toe, en top af met de rode wijnsaus.

4th | Dessert: Croute Framboos – Crumble – Coulis

  • Bereiding:
    1. Serveer de croute in het midden van het bord
    2. Werk af met de frambozencoulis als saus en de crumble speels naast de croute.

Presenteer alles leuk op tafel en eet smakelijk! Fijne kerst gewenst namens ons team!

Kom je er niet uit? Bel ons gerust even!